Friday, January 9, 2015

Food Hunting: IKEA

Cuti Hari Krismas yang tanpa apa2 plan, tengah seronok berborak melayan clashers kat COC tu then suddenly terfikir nak ajak Cik ul ke ikea, mengidam nak makan kat restaurant ikea tuh. Sambil tu boleh shopping something untuk rumah hehe. Ikea sangat padat on public holiday, kami round dekat 3-4 kali nak cari table kosong dalam restaurant ni, last2 kena waiting for people yang dah nak habis makan tu bangun. Queue nak order food pun kemain panjang lagi.


Happy girl with her happy tummy :D

Bertiga tapi order nya macam soploh orang nak makan hahaha. Kami order chicken wing, double fish & chips, chicken whole, salmon with lemon, meatball & 2 bottle of mineral water. So total kami makan kat sini together with tax RM68.57.


Ni tamak namanya, last2 tak habis pun.




Perut pun dah isi, tummy are happy, kami round Ikea konon nya nak cari hadiah kahwin for our best friend. Last2 lea yang banyak borong barang rumah. Someday bila dah ada rumah sendiri, akan ku hias rumah ku mengikut citarasa ku, tak sabar nak ada rumah sendiri, ecehh.

No comments:

Post a Comment